Što je Herbie?

Što je Herbie?

Herbie je biljna mješavina bez nikotina uz čiju pomoć sam zauvijek izbacio nikotin iz svoga života. Sada želim pomoći svima koji žele uživati u biljkama bez nikotina.

Vjerojatno i ti kada se poželiš opustiti i uzeti trenutak za sebe posežeš za biljkama. Više nismo ni svjesni da smo stvorili ritual kojim se opuštamo uz biljke nego to činimo automatski. 

Kada nešto počnemo činiti automatski onda često zaboravimo uživati u tome. Herbie te želi podsjetiti da ne zaboraviš uživati u svom ritualu i u biljkama. 

Ideja da biljkama možemo unaprijediti svoje živote i koristiti ih za dobro je razlog zašto postojimo. Vratimo se prirodi i sjetimo se kakvu moć imaju biljke.

Umjesto financiranja duhanske industrije koja nas truje i čini ovisnima izaberi zeleniji put. Uživati u svome ritualu možeš i s drugim biljkama koje te neće učiniti ovisnima i pomoći će ti da se opustiš.

Divizma, medvjetka, malina, menta, matičnjak, hmelj, lavanda i mnoge druge su biljke koje koristimo za opuštanje i za izradu Herbie mješavina. 

Vjerujemo da voliš svoju rutinu i ritual isto kao i mi, ne tjeramo te da ju mijenjaš. I dalje možeš uživati u biljkama, ali ti nudimo novo iskustvo uživanja u ritualu.

Promjena je nešto drugačije samo na trenutak, proživi taj trenutak kako želiš.