Shipping policy

Uvjeti dostave

Naručeni proizvodi isporučuju se na cijelo područje Republike Hrvatske. Isporuka se obavlja preko usluga koje izvršava Hrvatska Pošta.

Cijena dostave je 25,00 kn po pošiljci, a ako naručite proizvoda u vrijednosti 299,00 kuna i više, dostava je besplatna. 

Isporuka se vrši bez odgode, odnosno ne kasnije od 5 radnih dana nakon zaprimanja narudžbe. Ako isporuka kasni više od dva tjedna, i kupac i prodavatelj imaju pravo raskinuti ugovor. Isporuka slijedi kad kupac podmiri sve ugovorne obveze. U pravilu se to odnosi na uplatu cijelog iznosa računa.

Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda zbog toga što proizvoda više nema na stanju, Prodavatelj je dužan odmah obavijestiti Kupca, a Kupac ima pravo raskinuti ugovor i tražiti povrat novca ili pristati na naknadni rok za isporuku. Svi naručeni artikli nastojati će se isporučiti u jednom paketu. Ukoliko to zbog stanja zaliha neće biti moguće, Prodavatelj zadržava pravo isporuke u više pošiljki.

Dostava se obavlja sukladno uvjetima korištenja usluga dostavne službe (dostupni na posta.hr), a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi.

Kada Prodavatelj  putem dostavne službe isporuči proizvod Kupcu, Kupac je dužan preuzeti potpisom na dostavnici, čime potvrđuje da je proizvod uredno isporučen.

U slučaju da Kupac naruči robu i odbije ju primiti, Prodavatelj ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos u visini troškova dostave i ostalih manipulativnih troškova iz cjenika dostave.

U rokove za isporuku ne računaju se:

-dan prijema narudžbe/zahtjeva

-vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese Kupca

-vrijeme kašnjenja zbog više sile ili drugih razloga za koje Prodavatelj nije kriv

-neradni dani ako predstavljaju početak ili kraj roka

U slučaju da se naručeni proizvod plaća pouzećem, Prodavatelj će pristupiti isporuci robe po gore navedenim rokovima koji teku od potvrde narudžbe, a Kupac je dužan izvršiti uplatu prilikom odnosno prije neposrednog preuzimanja proizvoda.